3 Kuzenini Öldüren Firari Zanlının İlk Duruşması Yapıldı

Kayseri’de miras yüzünden çıkan kavgada kuzenleri Seyit (30) ve Gaffar Mehmet Yılmaz (20) ile dayıları Serdar Yılmaz’ı (44) tabancayla öldürerek kaçan firari olan ve hakkında 3 kez müebbet hapis cezası talep edilen Mehmet Yılmaz’ın (41) davası görülmeye başlandı.


168 Görüntüleme

Hunat Mahallesi Gavremoğlu Caddesi üzerinde meydana gelen silahlı kavgada, Gaffar Mehmet Yılmaz (20) ve Seyit Yılmaz (30) kardeşler ile dayıları Serdar Yılmaz (44) hayatını kaybetmişti. Mustafa Akbulut da hafif yaralandı. Tarafların miras nedeniyle kavgaya tutuştuğu öne sürülmüştü. Cinayet zanlısı Mehmet Yılmaz’ı arama çalışmaları devam ediyor.

Kayseri 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nce firari Mehmet Yılmaz hakkında 3 kez ‘kasten adam öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası talep edilmişti. Mahkeme ayrıca Adalet Bakanlığı’na yazılı olarak kırmızı bülten talebinde bulundu. Yurt dışına kaçma ihtimali nedeniyle Mehmet Yılmaz için yakalamaya yönelik tutuklama kararı talep edildi. Görülen davaya ölen kuzenlerin yakınları ile tanıklar katıldı.

SANIĞIN AVUKATINI SUÇLADILAR

Saldırıda yaşamını yitirenlerin yakınları, firari sanık Mehmet Yılmaz'ın avukatı Emre Ayan'ın, Yılmaz'ın yurt dışına kaçmasına da yardım ettiğini öne sürerek şikayetçi olacaklarını kaydettiler. Duruşmada, görgü tanıkları da dinlendi. Geniş güvenlik önlemleri arasında görülen dava, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *