2 kadına cinsel tacizde bulunarak otomobille çarpışan suçlamalarla tutuklandı

2 kadına cinsel tacizde bulunarak otomobille çarpışan suçlamalarla tutuklandı


29 Görüntüleme

SAMSUN'un Atakum ilçesinde iki kadına cinsel tacizde bulunup otomobille çarptığı bir grupta Selahattin Kara (20), tutuklandı.

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Yasemin Ç. (23) ile Deniz Ü. (21) kaldırımda yürüdüğü sırada Selahattin Kara, otomobille yanlarına yaklaştı. Cami açan Selahattin Kara, 'Arabaya binin' dedi. Yasemin Ç. ile Deniz Ü. Reddettiği için Selahattin Kara otomobiliyle, sokak üzerinden karşıya geçen iki kadına geri manevra yapıldı. Olayı gören 3 kişinin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı iki kadın, özel bir tedaviyle götürüldü. Tedavisinin ardından taburcu edilen iki kadın, polise gidip şikayette bulundu. Deniz Ü. ifadesinde, “Camı biçimimize doğru arabaya binin dedi. Kabul etmeyip tersledik. Biz karşıdan karşıya geçerken geri manevra manevrası arkadaşım ve bana saldırıyor. Benin omzumdan, arkadaşım da boşaltmadan yaralandı. Kendisinden davacı ve şikayetçiyim” dedi.

'BİR SOKAK ÖTEDE BAŞKA KADINI BİRAKTI'

Yasemin Ç. ise ifadesinde, “Bir sokak ötede başka bir kadının ayrıldığı yanımıza geldi. Arabaya binmemizi istedi, kabul etmedik ve onu tersledik. Karşıdan karşıya geçerken bize çarpın. İkimiz de yaralandık. Bize araca bin yaparak bizzat sarkıntılık yaptı. Binmeyince bize sinirlendi ve bize bağlıydı. Kendisinden davacı ve şikayetçiyim” diye konuştu.

TUTUKLANDI

Olayla ilgili olarak poliste çalışma başlatan şüpheliyi yakalayarak 'cinsel taciz' ve 'kasten yaralama' suçlamasıyla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edilen Selahattin Kara, ifadesinde, “Bir erkek arkadaşımı bırakacağım sırada camım açıktı ve iki kız bir şey söyledi. Aracımı durdurdum geri vitesle yanlarına baktım, anlayamadığım ve ne olduğunu sordum. Bana doğru bir şeyler söylediler ama ne dediklerini anlamadım müzik sesinden dolayı. Konuşmalarını dinlemeyip, yoluma devam ettim. Arkadaşımı indirdikten sonra yine aynı sokak üzerinde yürüyorlardı ama ben durmadan devam ediyordum. Üzerime atıf suçlamayı kabul ediyorlar” dedi.

Selahattin Kara, çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *