SURİYE İLE SAVAŞ İSTEMEYENLERE SESLENİYORUM!


391 Görüntüleme

İdlib'de Rusya destekli Esed rejimi güçlerince ilk defa doğrudan askerlerimize yaptığı saldırı sonrasında içeriden birileri Suriye ile savaş istemiyoruz demeye başladılar.

Millet İttifakı çatısı altındaki partiler Türkiye'nin Afrin, Zeytindalı ve Barış Pınarı Harekâtı sürecinde, Suriye'de ne işimiz var türküsünü mütemadiyen söyledikleri için bu partilerin mensupları da sosyal medya hesapları üzerinden bu nakarata uyumlu paylaşımlar yapıp durdular.

Son yerel seçimlerde de Türkiye'deki Suriyeliler üzerinden özellikle de dışarıdan destek alarak uygulanan planlı ekonomik ambargonun bazı olumsuzluklarını kullanıp seçim propagandası yürütüldü.

ABD ve Batı neyi hedefledilerse içimizdeki bu muhalefet de o hedefe uygun hareket edip onların ateşine odun taşımaktan geri durmadılar.

ABD'nin, Rusya'nın, BAE ve Suudi Arabistan’ın, YPG ve DEAŞ'ın, Fransa ve İngiltere'nin, İran'ın Suriye'deki varlıklarını sorgulamayanlar, direkt tehdit altındaki ülkelemizin oradaki varlığını sorgulayanlar ne kadar milli olabilirler?

Halkının üçte ikisi öldürülmüş ya da sürülmüş ve içerisinde ABD, Rusya, İran, PKK/YPG ve halkını katleden Esed rejiminin olduğunu unutanlar,

bütün bu unsurların işgali altında bulunan  coğrafyanın, Türkiye ile yaklaşık 900 km sınırının olduğunu hatırlamayanlar,

daha 2 gün önce Türk askerlerini şehit eden doğrudan saldırının gerçekleştirildiğini içinde yaşamayanlar, 

Suriye ile savaş istemiyoruz demeye başladı.

Hangi Suriye?

İçerisinde Suriye halkının neredeyse tükenmiş olduğu ve sınırımızın ötesinde başka milletlerin terör unsurları ve ağır silahlarıyla Türkiye'yi tehdit etmekte olduğu Suriye ile mi savaşmak istemiyorsunuz?

15 Temmuz gecesi darbe başarılı olsaydı, sınırdan sizin topraklarınızı işgale kalkışacak olan Suriye ile mi savaşmak istemiyorsunuz?

Onlar sizinle savaşıyor ve savaşacaklar..

Biz de diyoruz ki savaşmazsak kaybederiz.

Savaşmazsan ölürsün CHP..

Savaşmazsan ölürsün HDP..

Savaşmazsan ölürsün İYİ Partili..

Savaşmazsan sen de ölürsün Gelecek Partili..

Sen de ölürsün, ben de ölürüm, hepimiz ölürüz.

Türk milleti savaşarak kazanmıştır, UNUTMA!

 

Yazar

Erdinç Teğmen

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *