MECALİNİZ KALDIYSA GELİN BAKALIM!!!


343 Görüntüleme

Tüm terör unsurları  (FETÖ-PKK-PYD-DEAŞ)
İle kararlı bir şekilde mücadele veriliyor. 40 yıldır ülkede yerleşke olmuş ve istihbarat örgütlerinin kendi içimizde besleyip bugünler için hazırladığı ; birbirlerine göbek bağı ile bağlı oldukları   FETÖ ve PKK ile topyekün bir mücadele yürütülüyor.
Yine Ortadoğu'da maşa olarak kullandıkları DEAŞ ve PYD ile, tam da ABD temsilcisinin ülkeyi ziyaret için geleceği tarihte, güvenlik güçlerimizin Suriye sınırını geçerek işgale kalkıştıkları o toprakları kendilerine mezar ettiğimiz bir süreci yaşıyoruz.
Diğer taraftan fütursuzca belediyelerin iş makinalarını PKK terörünün hizmetinde kullanan belediyelere kayyum atıyor, "yeter artık çok oldunuz. Yıllarca kamu imkanlarını kullanarak teröristlere ön ayak oldunuz. Bu kadarına da göz yumamayız. Sizin de iplerinizi çekme zamanı geldi ve geçiyor" diyerek, çözüm süreciyle çözmeye çalıştığımız ancak şımaran bu densizlere de balyoz gibi iniyoruz.
Evet çok cephede mücadele veriyoruz. Belki bu risk taşıyor olabilir ancak buna mecbur bırakıldık bir bakıma.
Risk alıp bir çok cephede mücadele veriyor olsak da başka yol bırakmadılar bize.
Bugün bu cepheleri açmamış olsak yarın geç kalacağımızı anlamış durumdayız.
Ülkeleri istihbarat örgütleri ile karıştırmanın planı içerisinde olan Batı, bugün bu kalkışmalarınızdan memnun olmadıklarını değişik ifadelerle bize yansıtıyor olsalar da, kusura bakmasınlar ki Türk milleti bunlarla çok zaman kaybetti.
Yıllarca onlar konuştu, planlarını uyguladı; Türk milleti kendini çok da ortaya koymadı. Oyunu ortaya koyan hep onlar oldu, biz adeta patlamayı bekledik. İşte bıçak kemiğe dayandı ve 15 Temmuz işgal kalkışmasıyla birlikte millet sahneye çıktı. Adeta yeter artık dedik topyekun.
Türk milletinin bu onurlu duruşunu gören ve desteğini arkasında hisseden devlet erki bir karar aldı. Ülkeyi karıştırmaya kalkışan bu hain cephelerine çıkartma yapıyor ve hiç olmadığı kadar kararlı hareket ediyor.
İçindeki ihanet şebekelerini temizlerken sınırları dışındaki oyunları da bozmanın çabası içerisinde. Bugünlerde bir algı oyunu ile de karşı karşıyayız.
Tüm algı operasyonlarını boşa çıkartmış olan bu ülke insanını başka sinsi planları ile geri adım artıracaklarını zannediyorlar.
Aç tavuk kendisini darı anbarında zannedermiş ya öyle birşey işte.
İnlerine girilerek paçavraya çevrilen FETÖ hücreleri hala tehditler savurarak, "göreceksiniz siz, sıra bize de gelecek!!!
O zaman biz size yapacağımızı biliyoruz!!!
Düzenimizi bozarsınız siz ha!!!
Ne güzel darbe yapıp, efendilerimizle ülkeyi işgal edecektik!!!.
Bize bunları yapan herkesten hesap soracağız!!!"
DER DURURLARMIŞ!!!!!!!!
Kibirinizle, ihanetinizle, din tüccarlığınızla, kirli şantajlarınızla, aşağılık planlarınızla bir şeyi iyi hesap edemediniz siz.
O tren kaçtı beyler!!!
"Kaderin üstünde bir kader vardı...
Allah'ın planı sizin ve efendilerimizin planlarından daha öndeydi...
Türk milleti esareti asla kabul etmemişti ve etmezdi...
Sizleri kullanıp paçavra gibi atacak bir anlayışa hizmet ettiğinizin farkına da varamadınız...
Gelin bakalım, gelmezseniz NAMERTSİNİZ...
Gelecek mecaliniz kaldıysa GELİN de hesaplaşalım...

Yazar

Erdinç Teğmen

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *