İŞİNİZ ARTIK DAHA ZOR BİLESİNİZ!


347 Görüntüleme

Doğrusu” hayır” çıkma ihtimalini hiç düşünmedim.  

“Evet” oylarının oranı üzerinde yorumlar yaptık, Referandum sonrası yeni sistemle birlikte yapılması gerekenleri ve muhalefetin nasıl bir adayla 2019 seçimlerinde Erdoğan'ın karşısına çıkma planı içerisinde olacaklarını yorumladık. 

Bu doğrultuda CHP genel başkanının 10. defa seçim kaybedecek olmasını görmezden geleceğini, alınan oyun başarı olduğu pişkinliğini yine yeniden yapacağını, 'trafolar patlatıldı' benzeri bahanelerle milletin iradesine yine saygısızlık yapacaklarını yazdık.

Tam da bu oldu. Kılıçdaroğlu’nda ve destekçileri olan  televizyon anchormenlerinde dediğimizin dışında bir durum yok. 15 yıllık çizgilerini aynen muhafaza ediyorlar.

Zafer kazanmışçasına açıklamalar yapıp, tabanının gözünü boyamaya çalışıyorlar.

 10 seçim kaybedip yüzü kızarmayan zihniyet, milletin iradesine tepeden bakan ve sonuçlara saygı duymayan düşünce, bu ülkede asla kazanamaz ve kazanamıyor da…

 

Şunu da dillendirmiştim yazılarımda; "halk, partili Cumhurbaşkanlığı seçimini onaylayacak, bunlar hiç vakit kaybetmeden, merkez sağdan bir ismi hatta Akşener'i Erdoğan'ın karşısına aday yapmak için yola koyulacaklar."

Dün gece kendilerinden bir ismin iktidar olamayacağını resmen itiraf ettiler. Adeta Kemal Kılıçdaroğlu'nun üzerini kalın bir çizgiyle çizdiler. O, mühürsüz oy pusulaları ve eşit şartlarda seçim olmadı teraneleriyle avunsun dursun, Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık ve başkan adaylığı ihtimali bitmiştir…

Bundan sonrası CHP zihniyetinden değil, merkez sağdan bir isim artık CHP'yi temsil edecektir. 15 Temmuz'un proje ismi Akşener, solun yeni lideridir.

Üst akılları, sola okkalı bir tokat atıp, "siz bu işleri beceremiyorsunuz çekilin ve bizim sağdan işaret buyuracağımız ismi lider olarak kabul edin ve arkasında durun” diyecektir. 

Tv anchormenleriyle  gece boyunca bunu dillendirdiler. 

“2019 Adayı CHP den olursa olmazmış, merkez sağdan bir isim olmalıymış! Akşener ve arkadaşlarının oluşturdukları sinerji önemsenmeliymiş”.  

Bu sonuçlarla neyi hatırladım biliyormusunuz? 7 Haziran seçimlerinde bunlara oy veren seçmenin, bir projelerinin olmadıklarını anlayıp,1 Kasım'da pişmanlık yaşamalarını. 

O sebeple diyorum ki çok sevinmeyin” hayır” cephesinin öncüleri. Zaten 10. defa kaybettiniz niye sevindirik olursunuz bunu anlamlandıramıyoruz. 

Yine yanlış yoldasınız ve suni çözümlerle başarı elde edemiyorsunuz. Ekmeleddin projenizde ve 7 Haziran sonrası tutumunuzda olduğu gibi. 

Şimdi de proje isim Akşener'e umut bağladığınızı görmekteyiz. PKK, FETÖ örgütleriyle işbirliği içerisindesiniz. Bu vatandaş yemez bunları. Tüm dünya desteğine rağmen Tayyip Erdoğan'ı alt edemezsiniz. 

Ne dedi Erdoğan dün seçim sonrası konuşmasında?

"2019 seçimlerinde halkımızın tüm kesimlerini mutlu edecek projelerle hazırlanıp karşınıza daha güçlü çıkacağız"

Dersimize iyi çalışacağız diyor Erdoğan. Unutmayın ki Erdoğan dersine iyi çalışır. 1 Kasım sonuçları dersine iyi çalışmış bir Erdoğan'ın aldığı güçlü bir sonuçtur. Yine iyi çalışacaktır emin olun. Arkasında duran bu asil milletle birlikte, dış mihrakların proje isimlerine pabuç bırakmayacaktır. 

Yapılacak çok iş var ve Erdoğan neyi nasıl yapacağını çok iyi biliyor. Bu sebeple dün konuşmasında bir çok mesaj verdi. Parti içerisinde yapacağı bir temizliğin mesajını aldık. Halkın isteklerinin yerine getirileceğinin tiyolarını verdi. 

Akşener’le mi gelirsiniz?, Kemal'i bir kez daha mı denersiniz?, deniz dökücüsü Hüsnü'yü mü sahaya sürersiniz?, bilemem ama işiniz 2019 da oldukça zor bilesiniz.

Yazar

Erdinç Teğmen

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *