Adalet yürüyüşü ve istihbarat örgütü FETÖ


377 Görüntüleme

Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’nde 24 gün boyunca ne yedi ne içti, kaç ayakkabı eskitti, günde kaç adım yürüdü ve kaç gömlek değiştirdi bilen var mı?
Ne önemi var canım bunun, bana ne diyenleriniz olacaktır.. haklısınız da.
Olsun ben yine de bir kaç detay vereyim adalettttt diye aşındırdığı yollarda 24 gün neler yapmış.
Her gün sabah 08:00’de uyandı.
Günde ortalama 30 bin adım yürüdü.
24 günde 5 ayakkabı eskitti, ayaklarına her gün özel bir jel sürüldü.
Günde 3 gömlek, 24 günde toplam 100 kere gömlek değiştirdi.
3 doktor sürekli kontrol etti, tansiyonu düzenli olarak ölçüldü.
Günlük gazeteleri okuyamadı ama, toplamda 3 bine yakın kişiyle sohbet etti.
Yani öyle yok yürümedi, arabayla taşındı, arada öyle yürür vaziyette görüntü verdi denmesin.
Adam baya yürüdü yani.. Ne oldu peki yürüdü de? Adalet yokmuş bak görüyor musunuz Kemal Bey bunun için yollara düşüp 24 günde 5 ayakkabı değiştirmiş hemen toparlanalım denilmedi tabi. Amacı adının dışında olan, FETÖ operasyonlarını yapan hakim ve savcıları baskı altında tutmayı amaçlayan, bir gazetecinin CHP kaynaklarından aldığı ortaya çıkan MİT tırları operasyonu haberinden dolayı gündemde olan konuyu sulandırmaktı.
Bu amaçların dışında aslında çok önemli bir gelişmenin de yaşandığı fakat gündemde fazla kalmayan bir başarısız operasyonun da gerçekleştirilmeye çalışıldığı yürüyüştü bu.
FETÖ’nün terör örgütü kimliğinin yanısıra, aynı zamanda bir istihbarat örgütü olduğunun tesciliydi bu yapılmaya çalışılan ancak; Kayseri Emniyetinin engellemiş olduğu yürüyüşe saldırı planı.
FETÖ’nün bilindik ismi Emre Uslu 22 Temmuz’da Twitter hesabından bir paylaşım yapıyor ve diyor ki, “RTE rejimini tanıyorsam, adalet yürüyüşüne kitlelerin katılacağı İstanbul’a yaklaşınca saldıracaktır.”
Uslu’nun bu paylaşımından sonra da, yürüyüşün provake edileceği yüksek sesle konuşuldu ve endişe duyuldu o dönemde.
Bu paylaşımdan kısa bir süre sonra, 1 Temmuz’da   DEAŞ’ın Kayseri hücreleri, örgütün Suriye imamının verdiği bir talimat İle harekete geçiriliyor. Yürüyüş konvoyuna saldırı düzenlemek için Kayseri’den hareket ediliyor ve örgüt üyeleri saldırıyı Hükümetin üzerine yıkmak için de AK Parti bayrakları ve şapkalarını araçlarında bulunduruyorlar.
Kayseri Emniyeti’nin istihbarat çalışması ile örgüt üyeleri yolda enselendi.
Sonra kalktı bu şahıs bir paylaşım daha yaptı: “uzman gözüyle baktığımda, adalet yürüyüşüne saldıracak denilerek yapılan IŞID operasyonu, yürüyüşü durdurmanın altyapısı için yapılmış.”
Yani saldırı öncesinde kehanet göstererek! tahmin ettiği saldırı girişimi ellerinde patlayınca, bu defa da IŞID operasyonu yine hükümete bağladı. Neymiş, yürüyüşü durdurmak için bu operasyonu hükümet yaptırtmış..
Vay müptezel vay..
Evet bu yapının elemanları 15 Temmuz’un olacağını da biliyorlardı, Gezi olaylarının içerisinde de bunlar var ve bir çok faili meçhul cinayetlerin arka planında bunlar var.
O sebeple FETÖ’ye sadece terör örgütü demek olayı basitleştirir.
FETÖ aynı zamanda bir istihbarat örgütüdür.
Kılıçdaroğlu ne peki?
Takdirlerinize bıraktım.

Yazar

Erdinç Teğmen

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *